innan uppvisningen

 Mamma tog vist en bild på oss när vi satt å tränade på precesions banan innan uppvisningen. Finaste Maja :)
 


I tidningen

Nu är jag och Maja med i tidningen från igår då vi va å rejsade runt på torget :)
 
Jag och Maja i tidningen VK
 
 
 
 


köruppvisning

Dagnes köruppvisning under invigningen på hästveckan.
Kan säga att de kändes som om de gick snabbare när jag satt på vagnen än när jag ser nu på videon, men ganska snabb är vi iallafall.
Nu ser jag framemot körrallyt i Lycksele nästa Lördag och körtävlingen i Villvattnet helgen därpå den 10-12 Juli


körtävling SURF yran

jaha ja de blev vist så att jag for på en tävling ihelgen på SURF yran :)
Jag anmälde mig på fredan dagen före tävlingen, så de är lite stressigt att hinna få iordning allt då jag jobbade delat den dagen me. men men jag fick då med mig allt och jag han ta mig dit i tid, for från stalle kl 6.00.
de blev bara att jag tävlade på lördagen då de var dressyr och presison på söndagen så skulle det vara maraton. vist skulle jag vilja tävla söndan me men de skulle bli så bökigt då jag, maja skulle måsta sova över ha med mig massa mer saker, två vagnar och så skulle jag behöva en groom som skulle veta mer om maratontävling är mig. jag fick ju inte med mig någon groom på lördagen så jag var tvungen att slita med mig mamma. de gick vel bra me mamma då de bara va dressyr å precision  så ska ju bara groomen sitta å se glad ut så de klarar ju vem som helst :)
 
precisionen tycker jag gick bra. öste på mellan portarna men bromsade in ganska mycket när jag skulle pasera då jag känner mig osäker vart jag har hjulen på vagnen då det bara är tredje gången jag kör koner med den vagnen.
 
 
 
dressyren gick vel sisådär då jag inte va så sugen att köra maja dagen innan i spöregnet så var hon överpigg och så han jag inte ha så lång uppvärming som jag ville då jag var efteranmäld så skulle jag måsta starta först av alla. jag fick hålla in henne väldigt mycke anars sprang hon som en tok och så gick hon andrig ner i form. men trots de så blev vi godkända även denna gång och fick några poäng mer än sist :)
 
Så jag blev godkänd och fick två rosetter sedan så har jag köpt ett nytt förkläde och en ny nummerlapp till selen och en körpisk.
 
tog tyvärr inga bilder på maja under tävlingen.