Work in progress

Har inte orkat blogga på ett tag då jag har jobbat hela förra veckan och så men men nu är jag ledig till nationaldagen då jag först ska vara å mjölkakor på morgon sedan ska jag köra in me Maja till Lycksele på gammplatsen där jag ska vara å köra sedan så ska jag fara å mjölka kor igen :)

Igår så fixade jag å mamma klädsel på ena sätet till vagnen 
     
              
   
   
   
 
  

 

 
Ni får se det hela resultatet när de är helt klart :)
 
 


Ibland så händer de

Nä men nu säger jag goooo natt så att jag årka morgondagen.
klockan ringer 05.00 och då ska jag till raggsjö för att mjölka kossor sedan hem i några timmar sedan ska jag till stan för jag är kallad på ett möte me nån på arbetsförmedlingen sedan ble de hem å snöra i sig nå mat innan jag ska fara å städa i nästan 5 timmar.
I veckan har jag tre olika jobb
först har jag koladugård i några dagar 
sedan vikarierar jag som städare på skolan 
är även timmanstäld då jag städar lite i en resturang 
sedan ska jag sköta om nå grisar en liten sväng 
Ibland så kan man säga att man har något att göra :)


Stormar ute

Hur ska jag kunna somna nu?
klockan är ju bara stax efter 10 och jag är inte ett dugg trött men jag måste ju sova för väkaren ringer kl 5 och då är de bara att stiga upp å fara till Raggsjö å mjölka kor :)
Sedan så har jag ju glömt att säga att jag har blivigt timmanstäld, då jag ska städa i i en resturang bara torka golven. det är hela två gånger i veckan 1,5 timme varje gång så det blir hela 3 timmar i veckan oj va jag kommer att jobba ihjäl mig :P men de är då bätter än ingenting och så får jag ju en liten slant per månad. 


Snart klar

Idag så har jag kört in Maja och Erika till lycksele för att hon skulle rida Maja för en instruktör som heter Ida någonting och de gick ju bra. Sedan när jag kom hem så var de bara å äta midda sedan ner till blåklockan å städa klart en lägenhet, äntligen är ag klar me den. det var en 2:a som jag har städa ut helt å hållet, det var jätte skittigt överallt så jag har vare där i 12 timmar sammanlagt men nu är jag klar me den. nu har jag bara en lägenhet kvar men det är bara en 1:a och där ska jag bara damtorka överallt för den var utstädad men då har dom tapetsera å nå mer så jag ska torka bort damm och de tar bara ca 4 timmar.