Bättre sent än aldrig

Jaaa äntligen så har sidan http://www.driveout.se/ fått hem körtränset som jag ska ha så jag har nu beställt så jag hoppas att de kommer snart :)


Körkurs

Oj va rolig och lärorik körkurs det har varit.
Jag drog med mig Maja på en körkurs på travbanan i Lycksele för Håkan Lundmark, han gav mig många bra tips så nu har jag något att träna på och så kommer det troligen att bli någon fler kurs för honnom och kanske jag vågar på mig någon tävling någon gång :) fast då måste jag nog ta de där förbaskade grönakortet...


Jag ska ha!!!

Blir galen på dom som har sidan som heter www.driveout.se för jag hittade där ett körträns som jag har tänkt beställa och de var kanske 3 månader sedan och då stod det att det var slutsålda så jag mejlade dem och frågade om dom skulle få hem fler av de och då skrev dom att det skulle komma i slutet av september och nu är de snart slutet av oktober och det står fortfarande att tränsen är slutsåld och att det ska finnas i lager igen i slutet av september.
Jag tycker att det var så snyggt och det var ju inte så dyrt bara 390:-  :)
 
 


Det kommer att bli spännande

Har nyss bestämt mig och anmält mig till en kör kurs med Maja på travbanan i Lycksele. Har även hunni fråga om det fins möjlighet att låna någon vagn och då skulle jag få låna en rockard av någon som hade den på travbanan så då slipper jag att dra med mig min. Iallafall så kommer det att vara intresant att se hur de kommer att gå. 


Road trip

En helg i Pite/Lule och en sväng förbi Skellefte.
Min bror i Lule fyllde år i lördas så jag och mamma hade bestämt att vi skulle hälsa hå honom en sväng. Så då passade jag på att vara inne på Hööks i Lule där jag köpte ett par nya ridskor och korta chaps och en röd grimma. Sedan när jag kom hem och började titta igenom sakerna så står det storlek PONNY på grimman som jag köpte, int i tusan kan Maja ha den :( och det är ju lite för långt att fara å byta den. Sedan så var jag även förbi i Skellefte på royalhästsport där jag köpte ett fluffigt selunderlägg och ett nytt rött schabrak.
Har försökt att föra över bilden som jag tog på sakerna men det går inte så jag gav upp..