Håll ut

Jag sitter nu här i sängen och ska snart försöka sova för att orka me dom kommande dagarna.
Imorgon så är jag i raggsjö å mjölka kor morgon och kväll och när jag är hemma några timmar mitt på dagen så ska jag rida Maja själv från stalle till Sjölund som ligger 8-9km bort så de kommer att ta ett tag sedan när jag kommer hem igen efter jobbet ca 8-8.30 så måste jag fara å städa. Måndag: jobba i raggsjö och förhoppningsvis så har dom fixat höbalarna på morgon så att vi kan ta in dom mitt på dagen när jag är hemma sedan när jag kommer hem igen efter jobbe så måste jag städa igen. Tisdag jobb i raggsjö sedan städ någon gång under dagen. Onsdag: städ sedan är jag typ ledig en dryg vecka förutom att jag ha lite städ.
 
Det kan bli lite intresant imorgon då jag ska mjölka för idag så var de två kvigor som kalvade som vi nu har tagit in och imorgon så ska dom mjölkas. 


Man måste ha tålamod

Nu börjar en nu börjar en vecka med mycke jobb. 
Ska vara i Raggsjö från onsadg till tisdag och det är ju delade dagar så jag är hemma några timmar per dag. sedan så har jag två olika städjobb i sommar sammanlagt 9 timmar vecka, inte mycke och inte så roligt men 900kr vecka tacka man inte nej till när man inte ha ett jobb :)