Körning

Nu blir det hård körning för Maja. Idag Lördag, imorgon Söndag och på Måndag ska vi vara på Djurparken å köra släde och sedan på Tisdag Julafton så ska hon va tomtens häst så det blir fyra dagar som hon ska köra mycke rissla. det är ju tur att hon har ganska bra kondition :)


Julmarknad på Gammplatsen

Fy så kallt de ha vari idag eller de va egentligen bara ca 12 men då jag har suttit stilla i flera timmar på en rissla. var där mellan 10-16 och mina fötter var som is redan klockan 12 så innan fyra så hade jag så fruktansvärt ont i fötterna att jag knappt kunde stå på dem men efter mycke hoppande springande så fick jag tillslut lite liv i dem. Så imorgon vet jag var jag har att se fram emot då det ser ut att bli lite kallare, men på söndagar så bruka de oftast vara lite mindre som åker så då får jag nog stå upp å röra på mig lite mer men de kommer ändå att va kallt.
 
Under dagen så skjutsade jag å Maja 179st så nog har Maja fått springa MÅNGA varv runt med tanke på att jag bara kan max ca fyra och då är de ju alltid några som bara åker en och en och då tar de ju mycke längre tid :/
 
Har under dagen blivit intervjuad av SR (Sveriges Radio) så pappa hörde mig där. och så blev jag fotad för tidningen VK som vanligt :P 


Letar

Nu sitter jag här å funderar på allt som jag ska ha med mig i morgon på Julmarknaden i Lycksele. Trots att jag har varit å kört häst å släde där flera år så blir det alltid att man strax innan man ska fara så kommer man på något som man ha glömt så att man måste springa å leta :( man jag kan skylla på att det är så mycke man ska ta me..


Längtar efter sovmorgon

Kan säga att jag nu längtar till efter jul för då kanske jag börja jobba lite mindre för nu så är de nästan för mycke, då jag bara är ledig varannan helg så jag jobbar mer än fulltid och så har de vari sen i september och nu i december så ska jag även vara på gammplatsen och djurparken i Lycksele å köra häst och släde så då är jag ju aldrig ledig. men jag måste ju tänka positivt att jag först å främst har jobb och att jag får massa pengar :)